2 pers.
PIZZADEJ
15 g gær
1,5 dl vand
0,5 tsk. sukker
75 g hvedemel
150 g durummel
1 spsk. olivenolie
0,5 tsk. salt
- Opløs gæren i vand og sukker. Lad det trække nogle minutter.
- Bland de to slags mel og kom dem i gærblandingen sammen med olie og salt.
- Ælt dejen sammen på et meldrysset bord til dejen er blød og smidig.
- Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 1 time.
- Herefter rulles dejen ud, placeres på et stykke bagepapir og fyldet tilføjes.
FYLD
3 kartofler, skåret i tynde skiver
2 mozzarellakugler, skåret i skiver
Frisk rosmarin
1 spsk. olivenolie, prøv f.eks. den med rosmarin
Krydderiblanding til pizza
Fleur de sel
- Tænd ovnen på 250 grader med en bageplade i ovnen.
- Fordel kartoflerne i et tyndt lag på pizzabunden.
- Krydr med pizzakrydderi, læg mozzarellaen og nogle rosmarinkviste på.
- Flyt pizzaen over på den varme bageplade og bag pizzaen i 10 minutter til den er gylden.
- Dryp med olie og drys med fleur de sel.
- Bon appétit!