FRAGTFRI LEVERING VED KØB FOR MIN. 400 DKK FRAGTFRI LEVERING VED KØB FOR MIN. 400 DKK

Blog

KARTOFFELPIZZA

KARTOFFELPIZZA

PIZZADEJ
15 g gær
1,5 dl vand
0,5 tsk. sukker
75 g hvedemel
150 g durummel
1 spsk. olivenolie
0,5 tsk. salt

  1. Opløs gæren i vand og sukker. Lad det trække nogle minutter.
  2. Bland de to slags mel og kom dem i gærblandingen sammen med olie og salt.
  3. Ælt dejen sammen på et meldrysset bord til dejen er blød og smidig.
  4. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 1 time.
  5. Herefter rulles dejen ud, placeres på et stykke bagepapir og fyldet tilføjes.

FYLD

3 kartofler, skåret i tynde skiver
2 mozzarellakugler, skåret i skiver
Frisk rosmarin
1 spsk. olivenolie, prøv f.eks. den med rosmarin
Krydderiblanding til pizza
Fleur de sel

  1. Tænd ovnen på 250 grader med en bageplade i ovnen.
  2. Fordel kartoflerne i et tyndt lag på pizzabunden.
  3. Krydr med pizzakrydderi, læg mozzarellaen og nogle rosmarinkviste på.
  4. Flyt pizzaen over på den varme bageplade og bag pizzaen i 10 minutter til den er gylden.
  5. Dryp med olie og drys med fleur de sel.
  6. Bon appétit!

Du skal acceptere vores handelsbetingelser

Jeg accepterer

Jeg accepterer ikke