4 personer
BLINIS
100 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 æg (delt)
1,5 dl mælk
25 g smeltet smør
Et bundt purløg (hakket)
Olie til stegning
- Kom melet og bagepulveret i en skål og tilsæt æggeblommen og halvdelen af mælken. Pisk til dejen er glat og kom gradvis resten af mælken i.
- Tilsæt den smeltede smør og purløg.
- Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i dejen.
- Varm en pande med lidt olie og steg små blinis i 2-3 minutter på hver side til de er flot gyldne. Hold dem lune indtil servering.
TOPPING
1 dl cremefraiche 18%
100 g renset stenbiderogn
1 finthakket rødløg
Dildkviste
Fleur de sel flagesalt og knust peber
- Fordel cremefraiche, stenbiderrogn og rødløg på de lune blinis.
- Pynt med dild, fleur de sel og knust peber. Server staks.
- Bon appétit!